Italia Mi piace! 4 Wersja elektroniczna Zobacz większe

Italia Mi piace! 4 Wersja elektroniczna

eBook- format PDF

W numerze:

Di tutto un po’

Chi ha inventato la pizza?

La via dei presepi a Napoli

Società e costumi

L’Italia del boom economico raccontata dai filmTen artykuł został nagrany przez native speaker'aaudio

«Notte della Taranta», incontro fra tradizione e contaminazione

Persone e stili di vita

Gino Strada: una vita contro le guerre, dentro le guerreTen artykuł został nagrany przez native speaker'aaudio

Giulia Scarpaleggia: blog e cucina, passione infinita

Cultura

Giovanni Allevi: ritratto di un giovane musicista: semplicità, estro o marketing?Ten artykuł został nagrany przez native speaker'aaudio

Lavoro e innovazione 

AppTripper: quale emozione cerchi?

Ambiente

Ecosostenibile è belloTen artykuł został nagrany przez native speaker'aaudio

Viaggio

Bologna la dotta, la grassa, la rossaTen artykuł został nagrany przez native speaker'aaudio

Ricetta

Le sfingi (o sfinci) siciliane: la tradizione che si sposa col sapore

Ten artykuł został nagrany przez native speaker'aWybrane artykuły zostały nagrane i można je ściągnąć ze strony magazynu w formie plików mp3!

Italia Mi piace! to kwartalnik tworzony przez włosko-polski zespół specjalnie dla wszystkich zainteresowanych nauką języka włoskiego. Magazyn jest ciekawym urozmaiceniem nauki języka włoskiego na poziomie średnio zaawansowanym i zaawansowanym.

 

Kody QR.
Skanując kod QR szybko, wygodnie i bez podawania hasła ściągniesz plik MP3 na swój telefon komórkowy!
Aby pobrać pliki MP3, wystarczy na telefonie z aparatem zainstalować aplikację, która umożliwia odszyfrowanie kodu. Odpowiedni program można za darmo pobrać z naszej strony. Szczegóły wewnątrz magazynu.

Gdy dokonasz zamówienia bez rejestracji, otrzymasz wiadomość email z linkiem do ściągnięcia czasopisma.

W przypadku rejestracji, zamówienie znajdzie się w zakładce Historia i szczegóły zamówień.

cena: 10,90 zł (brutto)

ilość

Suma:

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również